Wandafwerking

Laat het door een professional doen.

Wat is wandafwerking?

Wandafwerking is alles wat wordt verstaan onder de uitstraling en afwerking van uw wanden. Wanneer u net bent verhuist naar een nieuwbouw woning zullen de wanden nog volledig kaal zijn. Om deze wanden mooi af te werken kiest u voor een geschikte wandafwerking.

Er zijn vele soorten wandafwerking; denk aan verven, behangen of stucen. Binnen deze verschillende soorten afwerkingen van uw muren zijn er ook nog een hoop keuzes te maken. Gaat u verven met gewone verf of gaat u aan de slag met latex verf? En wat is dan het verschil?

Behangen kunt u doen met regulier behang maar ook met glasvliesbehang of renovlies behang. Stucen kunt u laten doen door een stucadoor maar het kan ook voordeliger en sneller door spackspuiten. Bent u er nog niet uit hoe u uw wanden mooi wilt afwerken? Kijk eens rond op deze website en bekijk alle mogelijkheden. Vakman Peter Otter laat u graag zien wat er mogelijk is om uw huis op te frissen of om uw nieuwbouwhuis volledig naar uw wens af te werken.

Doordat Peter Otter ook geschoold is in timmerwerken zijn ook grotere klussen voor hem geen probleem. Daarnaast is hij altijd in voor een leuke uitdaging. Advies nodig? Peter Otter geeft u vakkundig advies en denkt met u mee in uw wensen.

Op deze website kunt u ook bekijken welke projecten Peter al heeft volbracht. Bekijk ook de foto’s van het resultaat. Opdrachtgevers, voor kleine of grote klussen, allemaal zijn ze zeer tevreden over het afgeleverde werk. Maar dat niet alleen; ook de nette professionele werkwijze van deze klussers en de prettige omgang worden door velen geprezen.

Geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie ontvangen? Contact opnemen kan telefonisch en via email. Op deze manier kunt u ook gratis en vrijblijvend een offerte opvragen.

Hoe Plak Ik Renovlies?

Toch eerst zelf proberen? Geen probleem volg hier ons stappenplan voor goed resultaat
Hoe Plak ik Renovlies?

Vraag een Gratis offerte aan

Wij helpen u graag verder met advies & tips met onze specialisme.
Offerte Aanvragen

Renovliesplakkers.nl

Wilt u mooie glad afgewerkte muren? Kies dan voor renovlies- oftewel glasvliesbehang. Via deze website kunt u ook leren hoe u zelf renovliesbehang aanbrengt.


info@renovliesplakkers.nl

Renovliesplakkers.nl © 2017