Lekker Texen

Laat het door een professional doen.

Texen

Texen is een verkorte benaming voor het behandelen van muren met latex verf. Latex verf is een veelgebruikte soort muurverf. Deze muurverf is uitermate geschikt voor stenen muren of steenachtige plafonds. Een groot voordeel van het texen van uw muren en plafonds is dat deze door het gebruik van latex verf goed schoon te houden zijn. Latex verf is namelijk afneembaar.

Het per ongeluk morsen van een kop koffie tegen uw muur of kinderen die met vieze handjes aan de muur zitten zijn dus geen enkel probleem. Nog een voordeel van texen is dat deze afwerking mogelijk is op verschillende oppervlakken. Dus niet alleen stenen muren maar ook gipsplaten, behangpapier, glasvezel en bestaande verflagen zijn een geschikte ondergrond voor texen. Een nadeel van latex verf is dat deze een beperkt vullend vermogen heeft. Dit houdt in dat uw muren en plafonds eerst goed schoon en glad moeten zijn om een mooi resultaat te behalen uit texen. Dit is echter geen probleem voor Peter Otter. Hij heeft ervaring met het gladstrijken van verschillende oppervlakken en kan u zonder problemen verder helpen.

Nadat Peter de muren voor u heeft gladgestreken en eventueel opgevuld waar nodig kan hij aan de slag met het texen. Nauwkeurig en netjes zal hij de latex verf voor u aanbrengen. Het enige dat u hoeft te doen is te bepalen welke ruimte u wilt laten opknappen en met welke kleur u dat wilt doen. Uiteraard kan Peter Otter u bestaan in deze keuze. Wilt u graag een ruimte opknappen maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Peter geeft u graag advies, voor ieder probleem bedenkt hij samen met u een oplossing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor in uw huis? Neem dan contact op en vraag om advies. Wanneer u daadwerkelijk aan de slag wilt maakt Peter vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u op.

Hoe Plak Ik Renovlies?

Toch eerst zelf proberen? Geen probleem volg hier ons stappenplan voor goed resultaat
Hoe Plak ik Renovlies?

Vraag een Gratis offerte aan

Wij helpen u graag verder met advies & tips met onze specialisme.
Offerte Aanvragen

Renovliesplakkers.nl

Wilt u mooie glad afgewerkte muren? Kies dan voor renovlies- oftewel glasvliesbehang. Via deze website kunt u ook leren hoe u zelf renovliesbehang aanbrengt.


info@renovliesplakkers.nl

Renovliesplakkers.nl © 2017