Spackspuiten

Laat het door een professional doen.

Spackspuiten

Wilt u mooie gestucte muren of plafonds, maar is een stucadoor te duur? Kies er dan voor om uw woning te laten spackspuiten. Spack is een van de mogelijkheden van een wandafwerking door Peter Otter.

Wat is spackspuiten?

Bij spackspuiten wordt onder hoge druk een pleisterlaag aangebracht op uw muren of plafond. Dit gebeurt met een spuitmachine. Eerst worden de wanden of het plafond egaal gemaakt met een meslaag. Vervolgens wordt het oppervlak afgewerkt met een afkorrellaag.

Deze laag geeft structuur aan het oppervlak. Welke structuur u de wand wilt geven is geheel uw eigen keuze; u kunt kiezen uit een korrelgrootte van grof tot zeer fijn. Er verschillende kleuruitvoeringen; verschillende tinten wit maar ook andere kleuren behoren tot de mogelijkheden. Het resultaat? Een (nieuwbouw)woning die er perfect uit ziet met gestucte wanden. Niemand zal het verschil zien met het dure werk van een stucadoor. Een voordeel van spackspuiten is dat het machinaal wordt aangebracht waardoor het aanbrengen sneller gaat dan bij gewoon stucwerk. Mede hierdoor is het spuiten voordeliger dan een stucadoor inhuren. Zelfs wanneer u een klein budget te besteden heeft kunt u strakke gestucte wanden in uw woning realiseren. 

Peter Otter kan uw wanden en plafonds vakkundig voor u spackspuiten in iedere korrelgrootte in elke kleur. Vanaf slechts € 9,50 per vierkante meter (exclusief BTW) maakt hij uw wanden weer als nieuw. Deze scherpe prijs van € 9,50 is inclusief het afplakken van uw kozijnen en inclusief de benodigde materialen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw (nieuwbouw)woning? Neem contact op met Peter Otter en informeer naar de mogelijkheden.

Voor iedere probleem bedenken wij een passende oplossing, helemaal naar uw wens en vakkundig uitgevoerd. Wij komen graag bij u langs en stellen kosteloos en geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Wij doen bijna door het hele land spackspuiten, zoals:

Almere, Katwijk, Haarlemmermeer, Meppel, Borne, Gooise Meren, Heerhugowaard, Den Bosch, Eindhoven, Dronten, Helmond, Zeewolde, Rotterdam, Weesp, Assen, Voorst, Maassluis, Haarlem, Diemen, Beesel, Doetichem, Zaanstad, Waddinxveen, Kampen, Geldermalsen, Leerdam, Oldebroek, Bunnik, De Ronde Venen, Hilversum, Blaricum, Enschede, Almelo, Vlaardingen, Tilburg, Harderwijk, Oisterwijk, Asten, Heiloo, Schagen, Zutphen, Nieuwkoop, Koggenland, Soest, Nissewaard, Rijswijk, Bergen op Zoom, Gorinchem, Deventer, Eemnes enz.

Hoe Plak Ik Renovlies?

Toch eerst zelf proberen? Geen probleem volg hier ons stappenplan voor goed resultaat
Hoe Plak ik Renovlies?

Vraag een Gratis offerte aan

Wij helpen u graag verder met advies & tips met onze specialisme.
Offerte Aanvragen

Renovliesplakkers.nl

Wilt u mooie glad afgewerkte muren? Kies dan voor renovlies- oftewel glasvliesbehang. Via deze website kunt u ook leren hoe u zelf renovliesbehang aanbrengt.


info@renovliesplakkers.nl

Renovliesplakkers.nl © 2017