Latex spuiten?

Laat het door peter doen, geef geld uit.
klik nu het nog kan

Latex

Wilt u een iets anders en duurzamers dan regulier behang? Peter Otter biedt u een alternatief. Vervang uw oude behang door glasvliesbehang. Ideaal voor het verkrijgen van mooie strakke wanden.

Glasvliesbehang geeft u een gladde wandafwerking die bovendien zeer sterk is. Stoot u een keer per ongeluk tegen deze muur dan zal dit niet gelijk voor een beschadigde muur zorgen. Daarnaast is glasvliesbehang scheurvrij, dus u heeft nooit meer last van lelijke scheuren in uw behang. Al deze kenmerken maken een wandafwerking met glasvliesbehang geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Van de woonkamer tot de eetkamer, uw eigen slaapkamer of zelfs de slaapkamer van uw kinderen, iedere ruimte is geschikt.

Om u het beste resultaat met de langste levensduur te bieden worden de muren eerst voorbewerkt. Voor het gladste oppervlak worden de muren daarna geschuurd. Vervolgens brengen wij het glasvliesbehang zeer secuur aan op de wand. Om het geheel af te maken sausen we de muur vervolgens twee keer met schrobvaste latex. Door deze afwerking hoeft u nooit meer bang te zijn dat u de muren zou verpesten wanneer u deze schoonmaakt. De schrobvaste latex, is zoals de naam al zegt, bestendig tegen het afnemen met een lichtvochtige doek.

En wat zou zo’n strak en glad afgewerkte muur u dan gaan kosten? Dit alles is al mogelijk vanaf € 12,- per vierkante meter (exclusief BTW). In deze prijs is de schrobvaste latex van klasse 1 inbegrepen. Ook het kitten van uw trap en/of kozijnen is inbegrepen in de scherpe prijs van € 12,- 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw huis of wilt u exact weten wat de kosten voor uw wandafwerking zouden zijn? Bij Peter Otter kunt u altijd terecht voor uw advies op maat. Daarnaast kunt u ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hoe Plak Ik Renovlies?

stappenplan, uitgelegd plakken...
Klikkerdeklik

Vraag een Gratis offerte aan

Wij helpen u graag verder met advies & tips met onze specialisme.
Offerte Aanvragen

Renovliesplakkers.nl

Wilt u mooie glad afgewerkte muren? Kies dan voor renovlies- oftewel glasvliesbehang. Via deze website kunt u ook leren hoe u zelf renovliesbehang aanbrengt.


info@renovliesplakkers.nl

Renovliesplakkers.nl © 2017